DnSweden

Föreningens hemsida utvecklas hela tiden. Den nya gillar jag skarpt.
www.dnsweden.com
Det finns en bra text för er som är sugna på att börja.
En annan nyhet för i år är att lördagens och söndagens tävlingar delas upp i varsin regatta. Det gör att man har två chanser att göra ett bra resultat. Det innebär ju åxå att man måste vara på tårna varje race då färre troligtvis kommer att räknas bort. Den största anledningen kan dock vara att man skall kunna segla bara en dag om man inte kan vara borta två dagar.

Jag och många andra kommer troligtvis att träna på fredagarna innan. Man vinner ganska mycket kvalitativ seglingstid på det viset. Det är kul att vara på isen med lite mindre press på sig och ha tid att hjälpa varandra. Om du som läser detta är sugen på att börja segla med oss är du välkommen ut på fredagsträningen och hänga med oss. Har du frågor går det bra att kontakta mig innan. Vi behöver även funktionärer varje tävling, resa och boende betalas av DnSweden. Funktionärerna och seglarna umgås på hotellet på kvällen.
Jag ser verkligen fram mot tävlingsmomentet men samtidigt att få träffa nya personer utan lika snabb/modern utrustning. Alla är välkomna.

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”